2018. február 21. szerda

2018. február 5., hétfő 16:45

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - Liberálisok: a kormány önti a közpénzt a Fidesz kampányába - Mi ez, ha nem tiltott pártfinanszírozás?

Az Állami Számvevőszék mondvacsinált okoknál fogva megbüntette az összes ellenzéki pártot, arra azonban a jelek szerint esély sincs, hogy a valódi csalást, a tiltott pártfinanszírozás módját leleplezze, szankcionálja és megtiltsa.

A Fidesz kampánytémája ugyanis - minő véletlen - megegyezik a kormány "tájékoztatásával", azaz a menekültügy hamis hirdetéseivel. A témaválasztás azonosságával a kormány tulajdonképpen korlátlanul költheti és költi a költségvetés nem erre szánt forintjait – a Fidesz kampányára. Mindeközben a kormány és pártja súlyosan becsapta a magyar lakosságot, és titokban befogadott 1300 menekültet.

A propaganda percenként önti ránk - most épp a kormány zászlaja alatt - a gyűlöletkeltő hirdetéseket, miközben a Fidesz ugyanabban a témában kampányol hamis, hazug plakátok, telefonos zaklatások formájában. Mi ez, ha nem klasszikus esete a tiltott pártfinanszírozásnak?
A Liberálisok szerint az Orbán-kormány most már végképp a csalásról, hazudozásról, hamisításról, és mondjuk ki: a lopásról szól. A Fidesz a kormányon keresztül a szemünk láttára lop meg bennünket. Április 8-án közösen véget vethetünk ennek. Közösen leválthatjuk az illiberális Orbán-kormányt, és visszaállíthatjuk a demokráciát Magyarországon.

Kiadó: Magyar Liberális Párt