OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 5., hétfő 16:45

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - Liberálisok: a kormány önti a közpénzt a Fidesz kampányába - Mi ez, ha nem tiltott pártfinanszírozás?

    Az Állami Számvevőszék mondvacsinált okoknál fogva megbüntette az összes ellenzéki pártot, arra azonban a jelek szerint esély sincs, hogy a valódi csalást, a tiltott pártfinanszírozás módját leleplezze, szankcionálja és megtiltsa.

A Fidesz kampánytémája ugyanis - minő véletlen - megegyezik a kormány "tájékoztatásával", azaz a menekültügy hamis hirdetéseivel. A témaválasztás azonosságával a kormány tulajdonképpen korlátlanul költheti és költi a költségvetés nem erre szánt forintjait – a Fidesz kampányára. Mindeközben a kormány és pártja súlyosan becsapta a magyar lakosságot, és titokban befogadott 1300 menekültet.

A propaganda percenként önti ránk - most épp a kormány zászlaja alatt - a gyűlöletkeltő hirdetéseket, miközben a Fidesz ugyanabban a témában kampányol hamis, hazug plakátok, telefonos zaklatások formájában. Mi ez, ha nem klasszikus esete a tiltott pártfinanszírozásnak?
A Liberálisok szerint az Orbán-kormány most már végképp a csalásról, hazudozásról, hamisításról, és mondjuk ki: a lopásról szól. A Fidesz a kormányon keresztül a szemünk láttára lop meg bennünket. Április 8-án közösen véget vethetünk ennek. Közösen leválthatjuk az illiberális Orbán-kormányt, és visszaállíthatjuk a demokráciát Magyarországon.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.