OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 5., hétfő 16:45

A Fidesz-frakció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - Az ellenzék a minimumot sem adta meg az oktatásnak - Reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozatára

    A Fidesz 2010 óta pótolja az oktatásból kivont pénzeket. Az állam ma felelősséget vállal az iskolák fenntartásáért. Országszerte épülnek és megújulnak az iskolák, közel 150 településen építenek tantermet, tornatermet vagy tanuszodát, további 527 iskolában pedig felújítások, nyelvi és informatikai fejlesztések zajlanak.
A pedagógusok bére átlagosan 50%-kal emelkedett és soha annyi gyermek nem jutott még ingyenes étkeztetéshez és ingyenes tankönyvhöz, mint ma.
Minden, az oktatást érintő kérdésben ma rendszeres a párbeszéd a pedagógusok tárgyalásra hajlandó érdekképviseleteivel, valamint az Országos Diákparlamenttel és az Országos Diáktanáccsal.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.