OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 5., hétfő 16:47

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - Lázár, Öveges, Tiborcz -

    Szekszárdon ugyanis több esetben előfordult, hogy a Provital Zrt vagy jogelődje többször felvett ugyanannak a közbeszerzésnek a lebonyolításáért pénzt, ez pedig a klasszikus hűtlen kezelés gyanúját kelti. A Provitál Zrt elődcégének (PRO-VITAL 2000 Kft.) egyik tulajdonosa Homolya Róbert, Lázár miniszter úr jobbkeze volt, akit most Seszták miniszter úr leendő utódjaként is emlegetnek. Mivel azonban Polt ügyészségénél rendszerszintűen akadályozzák az ilyen ügyek gyors és eredményes kivizsgálását, ebben a kormányzat számára rendkívül kínos büntetőügyben az időhúzásnál több nemigen fog történni. Ilyen rendszerszintű korrupciós ügyekben a felelősségre vonás csak egy kormányváltás esetén lenne elképzelhető.

LMP Sajtó

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.