OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. február 5., hétfő 18:49

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - Reagálás Orbán Viktor és Pásztor István mai találkozójára

    A miniszterelnök és a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökének hétfői egyeztetéséről kiadott rövid MTI-beszámolóból mindössze annyit tudhattunk meg, hogy szó esett a magyar–szerb kormányzati csúcstalálkozóról, a gazdaságfejlesztési programokról és a magyarországi választásokról is.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom örömmel fogadott volna részletesebb tájékoztatást is arról, hogy pontosan mi hangzott el az országgyűlési választások kapcsán. Szóba került-e vajon az, hogy a VMSZ pontosan hogyan segít a délvidéki magyaroknak a magyarországi választásokra történő regisztrációban? A hírek szerint ugyanis a szervezet aktivistái a szavazási levélcsomagok "helyes kitöltésében" is közreműködnek majd, sőt a voksokat össze is gyűjtik, hogy eljuttassák azokat a szabadkai konzulátusra. A VMSZ azonban nem csak efféle segítséget nyújt, hanem közben minden erejével nyíltan kampányol is kormánypárt mellett. Így sajnos nem lehetünk bizonyosak abban, hogy a "nem helyesen" kitöltött (értsd: nem a Fideszre ikszelt) szavazólapok is célba érnek-e majd. A Jobbik ezért arra kéri délvidéki, valamint a többi elszakított országrészben élő szimpatizánsait, hogy levélcsomagjaikat sehol se bízzák a Fidesz helyi partnerszervezeteire, így a VMSZ-re se!

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.