2018. augusztus 18. szombat

2018. február 5., hétfő 19:37

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - A DK-Szolidaritás válasza Hídvéghi tájékoztatójára

A Demokratikus Koalíció és a Szolidaritás szerint "bagoly mondja verébnek…" Ahhoz, hogy Magyarországra olyan emberek érkezzenek, akiről nem tudták, hogy valójában kicsoda, nem kellett kvóta, "elegendő" volt a Fidesz-kormány amely letelepedési kötvénnyel, ukrán nyugdíjbiznisszel, és olykora menedékjogi egyezményből fakadó kötelezettsége okán csaknem 50 ezer ilyen embert engedett be Magyarországra. Az egyszerűsített honosítási eljárással magyar állampolgárrá vált egymillió ember között pedig a legóvatosabb becslés szerint is ötezer terrorista, emberkereskedő és drogdíler előtt nyílt meg Európa határa.

Vadai Ágnes
alelnök, OGY képviselő