OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 6., kedd 08:40

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) - A baloldal becsapja a budapestieket – reagálás az ellenzéki pártok 3-as metróval kapcsolatos aláírásgyűjtésére

    Mellébeszélnek és csúsztatnak a baloldali pártok a 3-as metró akadálymentesítésével kapcsolatban, az általuk kezdeményezett népszavazási kérdés pedig értelmetlen. Becsapják és heccelik a budapestieket egy olyan ügyben, amellyel városvezetésük és kormányzásuk idején maguk nem foglalkoztak. Horváth Csaba, Hagyó Miklós, Gy. Németh Erzsébet és Demszky Gábor a kisujját sem mozdította a 3-as metró felújításával kapcsolatban, hagyták teljesen lepusztulni a fővárosi tömegközlekedést, és a 2-es metró akadálymentesítését sem végezték el. Ehelyett a baloldali politikusok szétlopták a fejlesztési pénzeket és Magyarország történetének legnagyobb korrupciós botrányába keveredtek, melyet már több nemzetközi hatóság is vizsgál. Ezért nem csak értelmetlen és hamis az aláírásgyűjtés és a népszavazási kezdeményezés, hanem hiteltelen is, melyet - nyilván nem véletlenül - épp az országgyűlési választási kampányra időzítettek. A baloldal sosem a budapesti polgárok érdekeit tartotta szem előtt, hanem saját önös szempontjait, a mostani akciójukkal is legfeljebb csak azt tudnák elérni, hogy lelassítanák a 3-as metró felújítását.
A Fővárosi Közgyűlés kormánypárti többsége egyetért Tarlós Istvánnal, támogatja a 3-as metró mielőbbi felújítását, és annak akadálymentesítése érdekében végzett munkát.
Kocsis Máté,
a Fidesz budapesti elnöke

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.