2024. április 19. péntek

2018. február 6., kedd 09:29

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) -

Szigetvári Viktor szerint az Állami Számvevőszék ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy szolgalelkűen kiszolgálja Orbán Viktor és a Fidesz illiberális érdekeit. Ez már nem egy független intézmény, hanem kétséget kizáróan politikai befolyás alatt áll. Felháborító, hogy egy kockázatjelzés alapján a Jobbiknál rendkívüli vizsgálatot folytattak, ugyanezt a Fidesz esetében azonban már hajlandóak megtenni.

A 2018-as választás sem szabad, sem pedig tisztességes nem lesz, ezt támasztja alá az Állami Számvevőszék napról napra.

Szigetvári Viktor
az Együtt miniszterelnök-jelöltje