OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. február 6., kedd 10:21

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) - Szanyi Tibor: A tiszta energia innovációja felgyorsult Európában!

    Az Európai Parlament képviselői támogatják az innováció felgyorsítását a tiszta energia előállítás területén. A jelentésben és a vita során is kiemelésre került, hogy az energia előállításának, átvitelének, tárolásának és használatának módjai hatalmas átalakuláson mentek keresztül. A legalapvetőbb, hogy megfizethető, megbízható és biztonságos energiára van szükség.

"Az Orbán-kormány az energiapolitikájával is egyre jobban a peremre szorul. Sajnos az már természetessé vált Magyarországon, hogy - köszönhetően a kormány gyakorlatának - az energiahordozók piaci ár felett és Fidesz-off-shore cégeken keresztül kerül forgalomba. Nyilvánvaló, hogy az energiabiztonságot-, a szolidaritást-, az energiahatékonyságot-, az energiatakarékosságot-, -illetve a megújuló energiaforrások arányának növelését sem ösztönző politika nem EU-konform"- húzta alá Szanyit Tibor, szocialista politikus.

     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.