OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 6., kedd 10:21

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) -

    "A tiszta energiával kapcsolatos jelentés még csak említés szintjén sem tartalmazza a nukleáris energiát, hisz ugyan míg kevesebb üvegházhatású gázt bocsát ki, mint például a szén-alapú energiatermelés, az atomenergia használata egyben jelentős kockázatot is jelent. A költséges, magas szennyezéssel járó és biztonsági kérdéseket is felvető nukleáris beruházások helyett, a magyar kormány is a tiszta energiaforrások innovációjába kell, hogy fektessen! Fel kellene végre Orbánnak is ismernie, hogy az új, köztük a közelmúltban a digitális forradalom keretében létrejött technológiák hatalmas lehetőségeket kínálnak teljes energetikai rendszerek átalakítására, diverzifikálására! Elő kell segíteni a helyi és regionális önkormányzatok szerepvállalását a tiszta energiával kapcsolatos innováció elterjedésében, például az intelligens/okos települések, az elektromos közlekedés és az intelligens mikro-hálózatokon keresztül is – erősítette meg Szanyi Tibor.
     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.