OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 6., kedd 13:06

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) - Paks 2: Az Orbán-kormány elkezdett fizetni az oroszoknak

    
Rövidhírben jelent meg, hogy az Orbán-kormány a mi pénzünkből 24 milliárd forintot fizet az oroszoknak a paksi 2-es atomerőmű hitelének előtörlesztésére. Orbán a választás előtt még gyorsan elkezdte odaadni a magyar adófizetők megtakarításait tartótisztjének, Putyinnak.

A DK többször felhívta a figyelmet, hogy Paks 2 minden magyar családot évtizedekre 300 ezer forinttal adósít el, ráadásul a beruházás nem biztonságos. Most éppen Ausztria indít pert ellene.

A DK le fogja állítani az országot az oroszoknak kiszolgáltató építkezést, ezt a brutális méretű lopást. Egyúttal a nap- és szélenergia terjesztésére adókedvezményeket fogunk biztosítani.

Gréczy Zsolt szóvivő, DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.