OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 6., kedd 14:33

A Batthyány Lajos Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) -

    A Batthyány Lajos Alapítvány kuratóriuma mély fájdalommal értesült Barsiné Pataky Etelka hirtelen távozásáról. Személyében a rendszerváltozás kiemelkedő politikusát, a polgári értékek következetes és kérlelhetetlen képviselőjét tiszteltük és szerettük. Az MDF országgyűlési képviselőjeként, a tervezett budapesti világkiállítás kormánybiztosaként, nagykövetként, a Fidesz európai parlamenti képviselőjeként, a Duna stratégia kormánybiztosaként és a Magyar Mérnöki Kamara elnökeként, Alapítványunk igazgatótanácsának, majd kuratóriumának 1999 óta legaktívabb tagjaként végzett felbecsülhetetlenül értékes és eredményes tevékenységével ugyanazokat az értékeket és a szó legnemesebb értelmében a hazáját szolgálta. Tettrekészsége, elkötelezettsége és erkölcsi szilárdsága mindannyiunk számára mintául szolgált és szolgálni fog a jövőben is.
Embersége, kedvessége és emberszeretete nagyon fog hiányozni.
A munkát folytatjuk, emlékét megőrizzük, barátságát nem felejtjük!

Martonyi János
a kuratórium elnöke


     Kiadó: Batthyány Lajos Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.