OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. február 6., kedd 14:47

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) - A szocialisták egy beismerő vallomással segítsenek – reagálás Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára

    A szocialisták inkább egy beismerő vallomással segítsék azt kinyomozni, hogy hová tűnt az emberek nyugdíj-megtakarításainak a jó része az ő kormányzásuk alatt. Gyurcsány és a szocialisták a külföldi érdekeket szolgálva hagyták széthordani a magyar emberek nyugdíj megtakarításait, ezzel óriási hiányt csináltak a nyugdíjkasszában és veszélybe sodorták a nyugdíjakat.  A Fidesz kormányzása óta stabil a nyugdíjrendszer, biztonságban vannak a nyugdíjak, minden évben jut nyugdíjemelésre, sőt már nyugdíjprémiumra is.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.