OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 6., kedd 17:27

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) -

    Az MSZP EP-képviselője, Szanyi Tibor a vita kapcsán emlékeztetett rá, hogy az európai szocialisták mindig is kiálltak az Unió nyitottsága, ezen belül a nyugat-balkáni országok befogadása mellett. Rámutatott, hogy ez a térség békéje és az egész EU stabilitása mellett elősegítheti az olyan kihívások közös, európai normák szerinti kezelését, mint a belső biztonság, a migráció, vagy az idegenellenes, nacionalista törekvések visszaszorítása. Reményei szerint a nyugat-balkáni országok sikeres csatlakozása az európai építkezés jövőjét és az EU vonzerejét bizonyítva cáfolja majd az euro-szkeptikusok és a nacionalisták érveit és céljait.


     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.