OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. február 6., kedd 17:30

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 6., kedd (OS) -

    Szanyi Tibor, európai parlamenti képviselő a rendelettel kapcsolatban elmondta: "Ez egy fontos lépés a belső piac kiteljesedése szempontjából. Az áruk és szolgáltatások szabad mozgását gátló újabb akadálytól szabadultunk meg, ez pedig nagyobb választékot, sok esetben alacsonyabb árakat és nagyobb jogbiztonságot jelent majd az online vásárlók számára."

"Ez a rendelet természetesen a magyar fogyasztók érdekeit is szolgálja, hiszen számunkra is újabb lehetőségeket teremt. Az ilyen pozitív változásokhoz pedig könnyű hozzászokni, majd rövid időn belül természetesnek is venni azokat. És miért is ne tennénk? A mai magyar politikai helyzetet látva azonban nem maradhat kimondatlanul: a Fidesz minden egyes döntésével távolabb viszi a magyar embereket a belső piac és az EU jelentette biztonságtól és kényelemtől. A Brüsszelbe való üzengetések, az EU támadása, az ’elmegyünk a falig, majd visszatáncolunk’ politika, az uniós pénzek lenyúlása, és az orosz vezetés EU kárára történő kiszolgálása mind-mind gyengítik Magyarország és egyben az Európai Unió helyzetét. Az EU nem egy önmagában létező intézmény, a tagállamok politikai akaratából jött létre. Így nem is lehet következmények nélkül folyamatosan támadni" – tette hozzá a szocialista EP-képviselő.

"Április 8-án a magyar választóknak lehetősége lesz elküldeni egy olyan kormányt, amely potenciális veszélyt jelent az Európai Unióra és mindazon előnyökre, melyeket a tagság hozott el számunkra" - húzta alá Szanyi Tibor.

     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.