OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 7., szerda 10:21

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 7., szerda (OS) -

    A Puskás Stadion építési dokumentumainak azonnali nyilvánosságra hozatalát követeli Szigetvári Viktor

AZ NSK titkolja a közérdekű adatokat az Együtt miniszterelnök-jelöltje és minden magyar polgár elől

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje felháborítónak tartja, hogy a Nemzeti Sportközpont nem hajlandó eleget tenni kötelességének: titkolja a 190 milliárd forint közpénzből épülő új Puskás Ferenc Stadion kivitelezésének részleteit. Az Együtt miniszterelnök-jelöltje felszólítja a Nemzeti Sportközpontot, hogy fejezze be a titkolózást, azonnal hozza nyilvánosságra a gigaépítkezés szerződéseinek részleteit!

Szigetvári Viktor hiába kérte közérdekű adatigényléssel a 190 milliárd forintos új Puskás Ferenc Stadion építésért felelős Nemzeti Sportközpontoktól, hogy adja ki, mely fővállalkozókkal szerződött a stadion építésére, valamint az eddig elvégzett építési, kivitelezési munkák teljesítési igazolásait, illetve a már megtörtént kifizetések részleteit - írta meg a 24.hu is. Az NSK először az adatigénylés miatti munkaerő-ráfordítás költségeinek meghatározásával trükközött. Majd mikor az Együtt vállalta a költségeket, és a párt el is utalta azt, akkor az NSK azzal tagadta meg az adatok kiadását, hogy a pénzt a párt utalta el az NSK-nak, pedig az információkat Szigetvári Viktor kérte ki.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.