OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 7., szerda 10:21

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 7., szerda (OS) -

    A Nemzeti Sportközpontot még az sem zavarta ebben a kifogásban, hogy Szigetvári Viktor a párt választmányi elnöke, miniszterelnök-jelöltje, nem mellesleg az adatigénylést a pártos emailcíméről küldte el. 

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje elfogadhatatlannak tartja az NSK átlátszó titkolózását. A Nemzeti Sportközpont szándékosan figyelmen kívül hagyta, hogy mint közpénzzel gazdálkodó szervezet, kötelesek kiadni az adatokat. A magyar polgároknak joguk van tudni, hogyan szórja el a kormány 190 milliárd forintjukat!
Az Együtt miniszterelnök-jelöltje felszólítja a Nemzeti Sportközpontot, hogy fejezze be a titkolózást, teljesítse kötelességét, azonnal hozza nyilvánosságra a gigaépítkezés szerződéseinek részleteit!

Szigetvári Viktor
az Együtt miniszterelnök-jelöltje

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.