2018. augusztus 19. vasárnap

2018. február 7., szerda 10:21

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 7., szerda (OS) -

A Nemzeti Sportközpontot még az sem zavarta ebben a kifogásban, hogy Szigetvári Viktor a párt választmányi elnöke, miniszterelnök-jelöltje, nem mellesleg az adatigénylést a pártos emailcíméről küldte el.

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje elfogadhatatlannak tartja az NSK átlátszó titkolózását. A Nemzeti Sportközpont szándékosan figyelmen kívül hagyta, hogy mint közpénzzel gazdálkodó szervezet, kötelesek kiadni az adatokat. A magyar polgároknak joguk van tudni, hogyan szórja el a kormány 190 milliárd forintjukat!
Az Együtt miniszterelnök-jelöltje felszólítja a Nemzeti Sportközpontot, hogy fejezze be a titkolózást, teljesítse kötelességét, azonnal hozza nyilvánosságra a gigaépítkezés szerződéseinek részleteit!

Szigetvári Viktor
az Együtt miniszterelnök-jelöltje