2018. november 15. csütörtök

2018. február 7., szerda 11:13

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. február 7., szerda (OS) - Liberálisok: Nincs döntés a jelöltekről

A Magyar Liberális Párt, az MSZP és a Párbeszéd között nem született
megállapodás sem az egyéni jelöltekről, sem az országos listáról. Az erről szóló tárgyalások jelenleg is folynak, bármilyen döntés csak azután lesz, ha ezeknek a végére értünk. Azért kötöttünk szövetséget egymással, hogy közös erővel váltsuk le az Orbán-kormányt, és a változást akaró választók minél szélesebb táborát képviselni tudjuk. Hiesz György visszalépéséről a Magyar Liberális Párt is a sajtóból értesült, a döntésében semmilyen szerepünk nem volt.

Kiadó: Magyar Liberális Párt