OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. február 7., szerda 13:32

A Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 7., szerda (OS) - Dr. Jane Goodall újévi üzenete

    Hadd osszam most meg Veletek újévi üzenetemet, amit 2017 utolsó napjának kora reggelén írtam. Egy kis összefoglaló arról, hogy mit is érzek most, a 2018-as év küszöbén.

December 23-án végre hazatértem (a Birchesbe, Bournemouth-ba, Nagy-Britanniába, a házba, ahol felnőttem, ahol most a húgom él a családjával, és ahova visszavonulok az utazások között) egy több mint 2 hónapon át tartó utazást követően. Repülők, repülőterek, hotelek, előadások, találkozók és így tovább. Őrületes tempó volt. Jártam Japánban Osakában és Tokióban, számos amerikai és kanadai városban, Argentínában Buenos Airesben, különböző európai országokban - Londonban részt vettem számos JGI eseményen, Bécsben a JGI-Global kétévente megrendezésre kerülő találkozójára voltam hivatalos, majd a belga és német JGI-k által szervezett előadások és médiaesemények következtek Brüsszelben, Düsseldorfban és Münchenben. Münchenben, sajnos, a túl nagy méretű kölcsöncsizmának köszönhetően sikerült hatalmasat esnem a lefagyott vasútállomáson, és a súlyom nagy részével az egyik térdemre zuhantam. Jajj! Ezután Kuala Lumpuron keresztülbicegve visszatértem San Franciscóba és Los Angelesbe a JANE , a National Geographic dokumentumfilmjének további három vetítésére, melyet a Jane Goodall Intézettel közösen hoztunk létre - és amely jó eséllyel pályázik az Oscar jelölésre.

     Kiadó: Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.