2018. május 24. csütörtök

2018. február 7., szerda 13:32

A Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 7., szerda (OS) - Dr. Jane Goodall újévi üzenete

Los Angelesben, egy Leonardo DiCaprio által vezetett, igen sikeres és rangos vetítésünk volt. Mindemellett viszont arra is rákényszerültem, hogy megnézessem a térdemet, és kiderült, hogy eltört a térdkalácsom. Szóval nagyon szerencsés vagyok, hogy január 17-ig itthon pihenhetek, mialatt a térdemnek is meg kell gyógyulnia - ha elég óvatos leszek. És óvatosnak kell lennem, vagy ahogy az orvos szigorúan figyelmeztetett, szükségem lesz egy műtétre, amely néhány hónapos kényszerpihenőt jelentene, amire a 2018-as naptáramban abszolút nincs hely.

Ahogy ezt írom, odakint épp pirkad. Hideg, szürke, nedves és szeles az idő. Az ünnepek alatt végig ilyen volt. Én pedig az elmúlt év eseményein gondolkodtam. Számomra, és a legtöbb JGI számára sikeres volt az elmúlt év. Talán túl elfoglalt voltam, de minden egyes program jól sikerült.

Kiadó: Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület