2018. május 25. péntek

2018. február 7., szerda 13:33

A Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület közleménye (5. rész)
    Budapest, 2018. február 7., szerda (OS) - Dr. Jane Goodall újévi üzenete

Fénylő, csillogó szemével, mely az éjjeli lámpám fényében ragyogott, a vörösbegy rámnézett az ablakon át, majd tovarepült. Ő megtette a feladatát, felélesztette a reményt, ami cselekvésre késztet. Engem is felkészített a kihívásokra, melyek előttünk állnak.

Tehát ez az üzenet, amelyet most megosztok veletek abban a reményben, hogy 2018-ban a körülöttünk lévő szépség mindannyiunkat energiával tölt fel, és ahelyett, hogy az oly nyilvánvaló tudatlanság és a nemtörődömség elbátortalanítana és tehetetlenné tenne, erősebbé válunk a jóság és szeretet által, amely körülvesz minket. És akkor képesek leszünk használni az élet ajándékát, hogy  a világot egy kicsit jobbá tegyük - minden nap.

Mindemellett hagyjunk időt arra, hogy vidámak legyünk, mulassunk  - és nevessünk!
Hadd kívánjak mindenkinek sikeres és boldogsággal teli 2018-at.

Szeretettel,

Jane