OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 8., csütörtök 11:19

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 8., csütörtök (OS) - Dráguló közösségi közlekedés?! Járatritkítások?! - Mi folyik itt, Budapesten?!

    Kiszivárgott a BKK 2018. évi üzleti terve, amely járatok ritkítását vagy megszüntetését és egyéb költségcsökkentő válságintézkedéseket, illetve tarifaemelést tartalmaz.

Hétfőn reggel a BKK vezérigazgatójához és a főpolgármesterhez fordultam, arról érdeklődve, hogy eredeti-e a kiszivárgott dokumentum és valós-e annak tartalma, egyúttal megerősítő válasz esetére kérdeztem őket a tervezett áremelésekről, járatok esetleges megszüntetéséről, illetve ritkításáról, valamint a tervben "költségcsökkentő válságintézkedések" megnevezéssel szereplő megszorítások tartalmáról.
Roppant beszédes, hogy közel négy nap nem érkezett válasz a kérdéseimre.

Feltételezhető, hogy amennyiben a leírtakból semmi sem lenne igaz, úgy azonnal cáfolták volna a dokumentumban foglaltakat.
Könnyen lehet, hogy olyasvalami derült most ki, amit csak az április 8. utáni időszakra tartogattak volna, hiszen a XX. századi bukott, illetve a bukás felé tántorgó pártoktól megszokhattuk már a menüsort: a választások előtt mézes madzag, a választások után pedig fekete leves.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.