2018. február 21. szerda

2018. február 8., csütörtök 11:19

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 8., csütörtök (OS) - Dráguló közösségi közlekedés?! Járatritkítások?! - Mi folyik itt, Budapesten?!

Kiszivárgott a BKK 2018. évi üzleti terve, amely járatok ritkítását vagy megszüntetését és egyéb költségcsökkentő válságintézkedéseket, illetve tarifaemelést tartalmaz.

Hétfőn reggel a BKK vezérigazgatójához és a főpolgármesterhez fordultam, arról érdeklődve, hogy eredeti-e a kiszivárgott dokumentum és valós-e annak tartalma, egyúttal megerősítő válasz esetére kérdeztem őket a tervezett áremelésekről, járatok esetleges megszüntetéséről, illetve ritkításáról, valamint a tervben "költségcsökkentő válságintézkedések" megnevezéssel szereplő megszorítások tartalmáról.
Roppant beszédes, hogy közel négy nap nem érkezett válasz a kérdéseimre.

Feltételezhető, hogy amennyiben a leírtakból semmi sem lenne igaz, úgy azonnal cáfolták volna a dokumentumban foglaltakat.
Könnyen lehet, hogy olyasvalami derült most ki, amit csak az április 8. utáni időszakra tartogattak volna, hiszen a XX. századi bukott, illetve a bukás felé tántorgó pártoktól megszokhattuk már a menüsort: a választások előtt mézes madzag, a választások után pedig fekete leves.

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom