2018. augusztus 17. péntek

2018. február 8., csütörtök 11:20

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 8., csütörtök (OS) - Dráguló közösségi közlekedés?! Járatritkítások?! - Mi folyik itt, Budapesten?!

A Jobbik számára elfogadhatatlan a közösségi közlekedés szolgáltatásainak csökkentése és a jegy- és bérletárak emelése. Különösen annak tükrében, hogy az ezeregyedik felesleges stadionra és a kormányközeli gazdasági érdekcsoportok számára mindig van pénz, miközben olyan fontos közszolgáltatásokra, mint az oktatás, az egészségügy, vagy éppen a közösségi közlekedés a kormány szerint nincs.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom