2018. augusztus 20. hétfő

2018. február 8., csütörtök 12:39

A Miniszterelnökség közleménye
    Budapest, 2018. február 8., csütörtök (OS) - 1000 milliárd forinttal segítette a Széchenyi Programiroda a gazdasági fejlődést.

Rekordévet zárt a legnagyobb állami tanácsadócég: az uniós pályázati kiírások felpörgése miatt egymásnak adták a kilincset a Széchenyi Programiroda ügyfelei 2017-ben. A társaság tavaly 350 tájékoztató rendezvényt tartott az uniós támogatási lehetőségekről, és 43.000 pályázóval vagy a pályázatok iránt érdeklődővel lépett kapcsolatba. A Programiroda közreműködésével elnyert és szerződött uniós pályázatok száma meghaladta a 6.000-et. A társaság szakértői mintegy 9.400 projekt megvalósításában adtak segítséget.
Schultz Gábor, a Széchenyi Programiroda ügyvezetője felhívta a figyelmet, hogy közszolgáltatóként összességében mintegy 1.000 milliárd forint fejlesztési forrás magyar gazdaságba történő eljuttatásában működött közre a társaság 2017-ben.
A Széchenyi Programiroda 61 ügyfélszolgálati ponton, 180 tanácsadóval áll a pályázók és a pályázni vágyók rendelkezésére. A társaság szolgáltatásai a pályázati ötletadástól, a megvalósításon át a projektzárásig szinte minden területre kiterjednek és bárki számára teljesen ingyenesek.
További információért látogasson el honlapunkra: www.szpi.hu

Kiadó: Miniszterelnökség