OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 8., csütörtök 23:19

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 8., csütörtök (OS) - Liberálisok: Zalaegerszegen egy pillanatig működött az erkölcs, aztán győzött a maffiaállam

    Egy pillanatig működött az erkölcs a zalaegerszegi fideszes önkormányzati képviselők munkájában, és bátran megszavazták azt, hogy a város által kötött Elios-szerződést nyilvánosságra hozzák. Az erkölcsnél azonban ezúttal is erősebbnek bizonyult a maffiaszabály; a Tiborcz-féle szerződés, azaz a miniszterelnök vejének piszkos ügyeit az utolsó pillanatig védeni kell. Ezért aztán, nyilván felsőbb utasításra újra szavaztak a kérdésről a zalai képviselők, a szó képletes és valóságos értelmében is sötétséget borítva a lakosságra.

A Fidesz tehát változatlanul abban a hitben él, hogy ha minden hatalmat megszerez itthon, akkor eltitkolhatóak az ügyei. Azt hiszi, ha a nyilvánosság szinte teljes egészét uralja, képes elzárni, vagy manipulálni minden információt. A Fidesz azonban téved; akárhogy is takargatja, olyan mennyiségű botrány, korrupció és immár bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény veszi körül, hogy azokat már maga Orbán Viktor sem tudja kontrollálni. Naponta bukkannak elő újabb és újabb ügyek; hol a szűkebben vett, hol a tágabban vett családhoz köthetően. Hol Kósa Lajos mamája, hol a miniszterelnök veje a főszereplő, hol pedig Orbán papája jut nagyobb mennyiségű állami feladathoz és pénzhez.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.