OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 8., csütörtök 23:20

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 8., csütörtök (OS) - Liberálisok: Zalaegerszegen egy pillanatig működött az erkölcs, aztán győzött a maffiaállam

    A Fidesz továbbra is abban bízik, hogy a Polt Péter, volt Fidesz-tag vezette ügyészség mindent képes eltakarítani az útból, hogy az OLAF által feltárt visszaéléseket is be tudja söpörni a szőnyeg alá. A Fidesz abban is bízik, hogy a kommunikációs fölény elegendő a választók megtévesztésére. A Liberálisok azonban biztosak abban, hogy a polgárok szemét nem lehet letakarni, még akkor sem, ha az Orbán-kormány sötétségben próbálja tartani a választókat.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.