OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 9., péntek 16:01

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. február 9., péntek (OS) - Az ÁSZ követelése csak egy függetlenségét reménytelenül elvesztett fideszes pártszervezet kétségbeesett próbálkozása - A DK bírósághoz fordult

    Az Állami Számvevőszék intézkedési tervet kért a többmillió forintra megbírságolt ellenzéki pártoktól, így a DK-tól is. A Demokratikus Koalíció továbbra sem tartja sem függetlennek, sem pártatlannak az ellenzéket politikai okokból ellehetetleníteni próbáló Állami Számvevőszéket, így a követeléseiket is csak úgy tudjuk kezelni, mintha azok közvetlenül Orbán Viktortól származnának. A DK ezért nem ismeri el és nem változtat az ÁSZ által “tiltott pártfinanszírozásnak" nevezett gyakorlaton, sőt az ÁSZ büntetését bíróságon támadta meg a mai napon. A DK kizárólag az apró pénzügy-technikai változatásokat fogadja el az intézkedési tervében.

Az ÁSZ követelése csak egy függetlenségét reménytelenül elvesztett fideszes pártszervezet kétségbeesett próbálkozása.

Sebián-Petrovszki László
Pártigazgató
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.