OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 9., péntek 17:09

A Földművelésügyi Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 9., péntek (OS) - Magyarország segíti Szerbia környezetvédelemmel kapcsolatos EU-csatlakozási folyamatát.

    Szerbia komoly érdeklődést mutat a magyarországi nemzeti parkok magas színvonalú működtetése iránt, illetve a szennyvíztisztításban elért eredmények megismerésére. Ezekről a kérdésekről a két ország szakértői szinten folytatja a megbeszéléseket.

A két miniszter egyetértett abban, hogy a 2007-ben aláírt szerb-magyar környezetvédelmi Memorandumot meg kell újítani, Goran Trivan pedig hangsúlyozta: Szerbia érdekelt abban, hogy minden regionális környezetvédelmi együttműködéshez csatlakozzon.  

     Kiadó: Földművelésügyi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.