OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. február 13., kedd 13:27

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) -

    Szigetvári Viktor: Élő Norbert tisztázza az áron aluli ingatlanvásárlási szándék részleteit!

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje megdöbbenéssel értesült arról, hogy Élő Norbert, a DK politikusa a korábbi évtizedek ingatlanmutyijait idéző ügylet szereplője lehet a XI. kerületben. Szigetvári Viktor szerint az ilyen gyakorlat mind ellenzéki, mind kormánypárti politikus részéről elfogadhatatlan. Éppen ezért az Együtt miniszterelnök-jelöltje arra kéri Élő Norbertet, tisztázzon a nyilvánosság felé az áron aluli ingatlan vásárlásával kapcsolatban minden részletet, és három független értékbecslővel bizonyítsa be, hogy valóban piaci értéken veszi meg a kerületi ingatlant. 

Minden jel szerint a XI. kerület fideszes többségű vezetése partner abban, hogy az önkormányzat áron alul szabaduljon meg egy ingatlantól, a vevő pedig az egyik ellenzéki párt, a Demokratikus Koalíció fővárosi politikusa. A 24.hu információi szerint Élő Norbert cége decemberben kibérelt egy önkormányzati ingatlant, rá egy hónapra jelezte, meg is akarja venni, méghozzá a környékbeli ingatlanok árának feléért-harmadáért, 8-9 millió forintért. Sőt, Élő Norbert még további árcsökkentést is kérvényezett. 

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.