OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. február 13., kedd 13:27

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) -

    Szigetvári Viktor megdöbbenéssel értesült arról, hogy Élő Norbert, a DK politikusa a korábbi évtizedek ingatlanmutyijait idéző ügyletre készül. Azzal, hogy a pár hetes bérleti szerződés után vételi kérelmet nyújtott be egy ingatlanra, méghozzá az értékének feléért-harmadáért, felmerül a túlzottan nyomott áron való értékesítés gyanúja. Az Együtt miniszterelnök-jelöltje szerint az ügyet külön kellemetlenné teszi, hogy javarészt fideszes szavazatokkal kerülhetne sor erre a kétes vásárlásra. 

Az Együtt miniszterelnök-jelöltje arra kéri Élő Norbertet, tisztázzon a nyilvánosság felé az áron aluli ingatlan vásárlásával kapcsolatban minden részletet, és három független értékbecslővel bizonyítsa be, hogy valóban annak értéke szerint veszi meg a kerületi ingatlant.

Szigetvári Viktor
az Együtt miniszterelnök-jelötje

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.