OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. február 13., kedd 14:05

A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) - 2018. február 28-án Budapesten vehetik át díjaikat a Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) által 2017. évben meghirdetett "Év fogyasztóvédelmi referense" díj pályázat nyertesei.

    A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) az országban dolgozó több mint 2 000 fogyasztóvédelmi referens munkájának elismerése és presztízsének növelése céljából 2017-ben meghirdette "Az év fogyasztóvédelmi referense" díj nyilvános pályázatát. A fogyasztóvédelmi referensek a 2018. január 20-ig nyújthatták be pályázataikat, amelyet három fős szakmai zsűri bírált el. Az értékeléskor hangsúlyos volt annak bemutatása, hogy a fogyasztóvédelmi referens a tevékenységével miképpen járult hozzá a vállalkozás fogyasztóvédelmi szemléletének fejlesztéséhez, azaz mennyiben valósította meg a fogyasztóvédelmi törvényben a referensi intézmény létrehozásakor kitűzött célt.

A díjakat 2018. február 28-án a fogyasztóvédelem állami irányításáért felelős Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára, Keszthelyi Nikoletta adja át a nyerteseknek Budapesten.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk megtekinthetők az egyesület www.fore.hu honlapján.

     Kiadó: Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.