OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2018. február 13., kedd 15:55

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) - DK-Szolidaritás: Polt Péter ne fedezze Orbán vejét!

    Két éve már vizsgálta az az ügyészség a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető közvilágítási pályázatok ügyét. Tekintettel a családi kapcsolatra, aligha csodálható, hogy a Fideszes ügyészség bűncselekmény hiányában zárta le a nyomozást.

Most, hogy az ügyben az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala a szervezett bűnözés gyanúját tárta föl, a Fidesz háziügyészsége nem térhet ki az újabb nyomozás elől, ám jó előre közleményben adta tudtul, hogy az új nyomozás évekig is eltarthat. Nehéz ebből nem kihallani az ügy újbóli eltussolásának szándékát.

A Demokratikus Koalíció és a Szolidaritás figyelmeztet: nincs alku! A nyomozás szándékos késleltetése bűnpártolás. A Fideszes disznóságokat rendre elsikáló Polt Péternek magának is büntető eljárással kell szembenéznie, ha továbbra sem üldözi, inkább fedezi a bűnt. Igyekezete céltalan: a kormányváltás után távoznia kell, utódja pedig kérlelhetetlen elszántsággal fogja nyomoztatni az elmúlt 8 év valamennyi Fideszhez vagy Fideszes politikushoz köthető, bűncselekmény hiányában lezárt ügyét.

Gréczy Zsolt
szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.