OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. február 13., kedd 17:16

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) - Elios-ügy - Polt Péter és Lázár János fejezze be a bűnpártolást!

    A Liberálisok elképesztőnek tartják azt a hazugságsorozatot, amelyet a magyar kormány és a Fidesz tagjai folytatnak, csatolt részükkel, az ügyészséggel együtt Elios-ügyben. Kitüntetett szerepet játszik ebben a miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János, aki ahelyett, hogy elnézést kérve a magyar társadalomtól, sietve távozna a posztjáról - ha már ezt nem tette meg, amikor megsértette a közmunkásokat egy kis rejtett rasszista szövegbe burkolva - még tetézi a bajt: a nyilvánosság előtt védi a védhetetlent, hazudik bele a kamerákba, azon keresztül pedig a szemünkbe.

Lázár, aki nyilvánvalóan lepacsizta Tiborcz Istvánnal, alias a miniszterelnök vejével a hódmezővásárhelyi közvilágítás átalakítását, alapot teremtve ahhoz, hogy további tizenhét helyen olyan pályázatot írjanak ki, amelyhez a Hódmezővásárhelyen elvégzett munka adott mintát, még azt is bele merte mondani a mikrofonba, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) a magyar országgyűlési választásokra időzítve adta ki a jelentését. Lázár könnyedén átlép afölött a tény fölött, hogy a jelentés október óta a magyar kormány birtokában van, és miközben metróügyben nem késlekedett a nyilvánosságra hozatallal, itt gondosan elrejtette az iratot.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.