2024. április 23. kedd

2018. február 13., kedd 17:16

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) - Elios-ügy - Polt Péter és Lázár János fejezze be a bűnpártolást!

Ugyanez a szorgalom jellemzi most az ügyészséget is; a szervezetet és annak vezetőjét, bizonyos fideszes Polt Pétert egy cseppet sem zavarta, hogy a metrójelentés esetében - amelynél a komplett kormány az évszázad csalását kiáltotta - hallgatott, most azonban azonnal védelmébe vette kenyéradó gazdáit, és az ügy kivizsgálást a bizonytalan jövőbe utalta, azt állítván – Lázárral együtt -, mintha az OLAF-jelentés nem szólna szereplőkről, bűnökről, bűnszövetségről.

A Magyar Liberális Párt felháborítónak tartja, hogy a legfőbb ügyész ma már nyíltan bűnpártolóvá lépett elő, nyilvánvalóan kiszolgálva és meghálálva bűntársai vele szemben mutatott jóindulatát. A kampányba tehát nem az OLAF, hanem maga Lázár, és tettestársa, Polt Péter avatkozott bele, mégpedig a lehető legdurvábban: elfedik a bűnöket, a bűnözőket, az igazságot. A magyar embereknek azonban tudniuk kell, mi folyt és mi folyik itt, mint ahogy azt is, hogy ettől a rezsimtől már soha nem várhatják, hogy kilépjenek a korrupció világából. Ha április 8-a nem hoz változást, politikai váltást, itt marad velünk a lopás, a korrupció, a hazudozás és az állami szintű bűnpártolás.

Kiadó: Magyar Liberális Párt