OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. február 13., kedd 17:16

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) - Elios-ügy - Polt Péter és Lázár János fejezze be a bűnpártolást!

    Ugyanez a szorgalom jellemzi most az ügyészséget is; a szervezetet és annak vezetőjét, bizonyos fideszes Polt Pétert egy cseppet sem zavarta, hogy a metrójelentés esetében - amelynél a komplett kormány az évszázad csalását kiáltotta - hallgatott, most azonban azonnal védelmébe vette kenyéradó gazdáit, és az ügy kivizsgálást a bizonytalan jövőbe utalta, azt állítván – Lázárral együtt -, mintha az OLAF-jelentés nem szólna szereplőkről, bűnökről, bűnszövetségről.

A Magyar Liberális Párt felháborítónak tartja, hogy a legfőbb ügyész ma már nyíltan bűnpártolóvá lépett elő, nyilvánvalóan kiszolgálva és meghálálva bűntársai vele szemben mutatott jóindulatát. A kampányba tehát nem az OLAF, hanem maga Lázár, és tettestársa, Polt Péter avatkozott bele, mégpedig a lehető legdurvábban: elfedik a bűnöket, a bűnözőket, az igazságot. A magyar embereknek azonban tudniuk kell, mi folyt és mi folyik itt, mint ahogy azt is, hogy ettől a rezsimtől már soha nem várhatják, hogy kilépjenek a korrupció világából. Ha április 8-a nem hoz változást, politikai váltást, itt marad velünk a lopás, a korrupció, a hazudozás és az állami szintű bűnpártolás.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.