OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. február 13., kedd 17:17

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) - Liberálisok: Vonják vissza a Stop Soros csomagot!

    A Magyar Liberális Párt szerint a Stop Soros csomagot nem szigorítani kell, hanem visszavonni. Felháborítónak tartjuk, hogy az Orbán-kormány nyilvánvaló hazugságokra alapozva akarja ellehetetleníteni az alapvető emberi jogokért küzdő civil szervezeteket. Nemzetbiztonsági kockázatot nem a civilek jelentik az ország számára, hanem a Fidesz-kormány kapzsisága. Orbán Viktor kabinetje több mint 20 ezer gazdasági bevándorlónak adott letelepedési kötvényt, a sokmilliárdos üzlet nyereségét pedig offshore hátterű cégeken keresztül tüntették el. Éppen ezért nem a civileket, hanem az Orbán-kormányt kellene mielőbb nemzetbiztonsági vizsgálat alá vetni. Szeretnénk, ha számot adna róla a kormány, miért fogadtak be tízezrével embereket valódi ellenőrzés nélkül! Mekkora  kockázatot jelent, hogy a letelepedési kötvénynek köszönhetően bűnözők, titkos ügynökök és terroristák százai érkezhettek Magyarországra és Európába?
Magyarországra nem a civilek jelentik a veszélyt, hanem a Fidesz hazugságkampánya, amelynek egyetlen célja, hogy félelemből kovácsoljanak politikai hasznot a hatalom megtartása érdekében. Felszólítjuk a Fideszt, hogy április 8-ig ne indítsanak újabb propagandakampányt, ne hozzanak olyan törvényeket, amelyek korlátozzák a civilek működését. Április 8-a után a Változás Szövetsége számon fogja kérni azokat a milliárdokat, amiket a magyar emberek megtévesztésére költöttek, és amiket a fideszes offshore cégeken keresztül eltüntettek.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.