OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. február 14., szerda 12:05

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. február 14., szerda (OS) - DK-Szolidaritás: Az állam kártalanítsa a rezsinövelés veszteseit, fizessék ki a különbözetet az E.ON-tól Főgázhoz átterelt fogyasztóknak!

    Németh Szilárd rezsibiztos felháborodva nevezte a választásokban való beavatkozásnak, hogy az E.ON gázszolgáltató olcsóbban adja a gázt, mint amennyibe az Orbán-kormány “rezsicsökkentett" gáza kerül.

A Demokratikus Koalíció - Szolidaritás szövetség azt követeli, hogy a kormány kártalanítsa a rezsinövelés veszteseit! Fizessék ki a drága “nemzeti gáz" és az olcsó, multitól származó gáz árának különbözetét azoknak, akiket áttereltek az E.ON-tól a Főgázhoz. A DK szerint a valóságnak joga van beavatkozni a választásba, a valóság pedig az, hogy a Fidesz a magyarok gázszámláin nyerészkedik.

Rónai Sándor
helyettes szóvivő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.