OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. február 14., szerda 12:21

A Tett és Védelem Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 14., szerda (OS) - "A gázkamrák csak turistáknak készült látványosságok" – A TEV akciója nyomán 121 antiszemita, holokauszt-tagadó videóból 63-at már eltávolított a YouTube

    A Tett és Védelem Alapítvány tavaly kampányt indított a közösségi médiában található gyűlöletkeltő tartalmak eltávolításáért. A YouTube a TEV által bejelentett anyagok felét már el is távolította, azonban még mindig tucatnyi magyar nyelvű vagy feliratú antiszemita tartalom érhető el az oldalon, így az alapítvány tovább folytatja munkáját.A gyűlöletbeszéd elleni küzdelmet az európai döntéshozók kiemelt feladatnak tekintik: ezért született meg az Európai Bizottság és az informatikai vállalatok közös magatartási kódexe. Az önszabályozásra építő kódex fontos szerepet szán azoknak a civil partnerszervezeteknek, amelyek monitorozzák a tartalmakat.
     Kiadó: Tett és Védelem Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.