OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. február 14., szerda 12:21

A Tett és Védelem Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 14., szerda (OS) -

    A TEV arra törekszik, hogy partneri kapcsolatot alakítson ki a közösségi médiát működtető informatikai vállalatokkal, és ennek érdekében nagyszámú, hiteles bejelentést továbbított a YouTube felé olyan magyar nyelvű vagy magyar felirattal ellátott antiszemita tartalmakról, amelyek a zsidósággal szembeni gyűlöletre uszítanak vagy tagadják a holokausztot. Az elmúlt három hónapban összesen 121 videót jelentett az Alapítvány a YouTube felé, melyből 63 videó már nem elérhető. Az eltávolított videók között szerepel többek között Ágoston Tibor, Jobbikos képviselő beszéde is, melyben szándékosan a "holokamu" szót használja. Sajnos továbbra sem kerültek eltávolításra, olyan tartalmak, mint például David Cole angol "történész" holokausztcáfoló dokumentumfilmje, melyben elhangzik, hogy "a gázkamrákat csak a turistáknak mutogatják Auschwitzban, valójában hamis, a háború után építették a lengyelek."
     Kiadó: Tett és Védelem Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.