2018. február 20. kedd

2018. február 14., szerda 13:29

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. február 14., szerda (OS) - DK-Szolidaritás: Stop “Stop Soros"

A Fidesz ismételten gúnyt akar űzni a parlamentből a Stop Soronak nevezett törvénycsomaggal. A Demokratikus Koalíció képviselői ugyanúgy fognak eljárni, mint mindig: a feles többséget igénylő szavazásokon - amelyeken a Fidesz így is úgy is elfogadja a törvényt - nem vesznek részt, míg a törvénycsomag kétharmadot igénylő, valódi téttel bíró szavazásain részt vesznek és nemmel szavaznak az aktuális fideszes kampányőrületre.

Nincs bajunk a bohóctréfákkal, csak szerintünk azok nem a magyar parlamentbe valók.

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció