OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. február 14., szerda 13:48

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. február 14., szerda (OS) - A szocialisták azt ígérték, hogy "nem lesz gázáremelés", aztán háromszorosára emelték a gáz árát -  Reagálás Tóth Bertalan (MSZP) nyilatkozatára

    Azok a szocialisták beszélnek, akik a választási kampányukban azt ígérték, hogy "nem lesz gázáremelés", aztán kormányra kerülve háromszorosára emelték a gáz árát. A rezsicsökkentéssel a gáz ára átlagosan 25%-kal csökkent és a rezsicsökkentés eredményét ötödik éve megvédjük.
Ma Európában a magyar családok jutnak a harmadik legalacsonyabb átlagáron a gázhoz, és átlagosan évi 170 ezer forintot takarítottak meg. A fogyasztók minden egyes gázszámlán láthatják, hogy eddig mennyit spóroltak meg a rezsicsökkentéssel.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.