OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. február 14., szerda 14:25

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2018. február 14., szerda (OS) - Minden szavazókörben legyen kormánytól független delegált! -

    Az LMP megkereste az ellenzéki pártokat, hogy az országgyűlési választások napján minden szavazókörben legyen a kormánytól független delegált, akinek jelenléte garantálja, hogy a kormánypártok ne tudják manipulálni a választások eredményét.

Az LMP álláspontja szerint az idei országgyűlési választások tisztaságának megteremtése és a demokratikus intézményrendszer rendeltetésszerű működése alapvető fontosságú. Ezért sem engedhetjük, hogy a választási manipulációnak akár a gyanúja felmerüljön.

Az LMP ezért azt kezdeményezi, hogy az ellenzéki pártok hangolják össze szavazóköri delegáltjaikat és koordinálják őket úgy, hogy az ország minden pontján jelen legyenek. Az LMP nyitott továbbá arra is, hogy a választás napján közös jogsegély-szolgálat legyen fenntartva mindazoknak, akiket a választófülkében vagy azon kívül ért atrocitás, politikai nyomásgyakorlás.

Kanász-Nagy Máté,
LMP szóvivő


     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.