OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. február 14., szerda 18:14

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. február 14., szerda (OS) - Németh Szilárd a drágább gázért lobbizik

    A Liberálisok szerint mára nyilvánvalóvá vált, hogy a magyar emberek rosszul jártak a közműcégek államosításával. Az állami szolgáltatás drágább és rosszabb minőségű, mint amit a szabad piacon kaphatnánk.

A Magyar Liberális Párt arra kéri Németh Szilárdot, ne próbálja megakadályozni, hogy a magyar fogyasztók olcsóbban juthassanak a földgázhoz, mint amennyiért az állam adja. Az MVM-től kiperelt és frissen nyilvánosságra hozott adatokból is egyértelműen látszik, hogy a Fidesz rezsicsökkentő politikája nem más, mint egy újabb átverés. Az egész ország jobban járt volna, ha a hatósági árak helyett a piaci verseny szabályozza a szolgáltatás díját. A Fidesz alelnöke a magyar emberek érdeke ellen harcol, amikor az árcsökkentést támadja. Ezért arra kérjük Németh Szilárdot, inkább hallgasson, és ne a drágább gázért lobbizzon! Ne fenyegesse azokat a vállalatokat, akik kedvezőbb szolgáltatást kínálnak a fogyasztóknak az államnál!

A Változás Szövetsége mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a magyar emberek a legjobb szolgáltatást a legjobb áron kaphassák! Ehhez arra van szükség, hogy április 8-án közös erővel váltsuk le az Orbán-kormányt.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.