OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. február 14., szerda 23:34

A ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt közleménye
    Budapest, 2018. február 14., szerda (OS) - A magyar emberek akkor fogják úgy érezni, hogy a magyar gazdaság jobban teljesít, ha napi tizenkét óra munka és hétvégézés helyett heti ötször nyolc óra munkaidővel akkora bért kapnak majd, amiből nyugodtan kifizetik lakhatásukat, a közüzemi számlákat, jó minőségű élelmiszert vehetnek, megengedheti maguknak a tartalmas kikapcsolódást, és még félre is tudnak tenni belőle!

    A kormány által sokat méltatott gazdasági fejlődésnek nincs az emberek mindennapjaiban érezhető hatása, csupán mutatószámok bűvöletében létezik. A GDP növekedés ára a magyar emberek életminőségének további romlása: többet dolgozunk, rosszabb körülmények között, munkajogi védelem nélkül, még mindig alacsony bérekért, amelyek nagy részét a meg nem oldott devizahitel-válság miatt a bankok rögtön el is veszik. Az Orbán-kormány valóban teremtett új munkahelyeket: stratégiai megállapodásokkal és munkahelyteremtő támogatásokkal helyzetbe hozta a multinacionális cégeket, biztosította az olcsó, büntetlenül kizsákmányolható kelet-európai munkaerőt. Az így létrehozott rosszul fizetett, primitív munkák tömeges megjelenése az oka annak, hogy a dolgozó magyarok nagy része feladta a reményt, és elhagyta az országot.
Az ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt a Parlamentben azt a gazdaságpolitikai fordulatot fogja képviselni, amely magyar tulajdonú termelő gazdaságot, rohamos bérnövekedést, a jogtalan és igazságtalan devizahitel-adósság elengedését, a munkavállalók jogszabályi és valódi hatósági védelmét biztosítja!
Bertha Szilvia
     Kiadó: ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.