OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. február 18., vasárnap 22:47

A(z) Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. február 18., vasárnap (OS) - Bulinegyed-népszavazás: a nép meghallgattatott, a nép döntött

    Októberben az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt és a Párbeszéd képviselői szemrebbenés nélkül záratták volna be éjfélkor a bulinegyed szórakozóhelyeit. Szavazatommal a javaslat nem kapott többséget, javaslatomra az azonnali zárás helyett népszavazás került kiírásra. A VII. kerület lakói ma meghozták döntésüket: nem támogatják a korlátozást.

A nép helyett az önjelölt népvezérek oldalára álló baloldali pártok ismét bebizonyították, eljárt felettük az idő. Nem értik a várost, nem értik azokat a kihívásokat, amelyekkel egy európai nagyvárosnak a 21. században meg kell küzdeniük.

Az éjféli zárást támogatók szavazatai viszont arra figyelmeztetnek: párbeszédre, kompromisszumra és közös cselekvésre törekvő munkával kell a mostaninál lényegesen többet tenni egy hosszútávon is fenntartható megoldásért, ahol a turizmushoz kapcsolódó üzleti érdekek nem a város sok lakójának ellenében, hanem mindenki megelégedésére érvényesülnek.

Stummer János, a Jobbik budapesti elnöke
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.