OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. február 19., hétfő 13:56

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. február 19., hétfő (OS) -

    Lövei Csaba (Együtt): Luxus kampányiroda dr. Szabó Tünde államtitkárnak. Miből?

Egy volt banképületet használ a Fidesz dr. Szabó Tünde államtitkár kampányirodájának Nyíregyházán. Az egykori Gösser söröző, később CIB Bank-fiók olyan frekventált helyen van, ahol ilyen alapterületnél milliós havi bérleti díjak a jellemzőek.

Ha a Fidesz nem fizeti meg a piaci árat, akkor tiltott kampány- illetve pártfinanszírozás (lásd: a ÁSZ büntetései az ellenzéki pártoknak) foroghat fenn, ha megfizetik, akkor másra már nem is költhetnének a kampányban, ez önmagában elviszi az egyéni jelölti-költségkeretet.

Éppen ezért Lövei Csaba, az Együtt nyíregyházi országgyűlési képviselőjelöltje kockázatjelzéssel  fordul az Állami Számvevőszékhez kérve a részletek kivizsgálását. Nyíregyháza közvéleményének figyelmét pedig arra hívja fel, milyen gátlástalanul kampányol a mosolyok mögött a Fidesz képviselőjelöltje és a háttérben álló politikai-gazdasági érdekcsoport, Seszták Miklós miniszter és Kovács Ferenc polgármester köre.

Nem elég, hogy a közpénzből üzemeltetett városi sajtó és a Pecina tulajdonában lévő megyei lap oldalakon át "fényezi" Szabó Tündét, miközben az ellenzéki jelöltek nyúlfarknyi híradásokban is alig-alig szerepelhetnek, most gátlás nélkül vesznek igénybe olyan előnyt, amire igaztalanul hivatkozva más pártokat megbüntetett az ÁSZ a kampány előtt.

Lövei Csaba
az Együtt nyíregyházi önkormányzati képviselője,
országgyűlési képviselőjelöltje
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.