OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. február 20., kedd 16:18

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. február 20., kedd (OS) - A baloldal mindig a külföldi spekulánsok és a nagybirtokosok érdekeit védte - Reagálás Karácsony Gergely és Gőgös Zoltán nyilatkozatára

    A baloldal a földpolitikát is ugyanott folytatná, ahol abbahagyta. Ők soha nem a nemzeti érdekeket és a magyar gazdák érdekeit, hanem a külföldi spekulánsok és a nagybirtokosok érdekeit védték. A helyi gazdákat tönkretették, a magyar földet a nagybirtokosok és külföldi spekulánsok kezére játszották, és most is erre készülnek, el akarják venni a magyar gazdáktól a földet.  
A nemzeti kormány alkotmányos védelmet adott a magyar földnek, és az állami földeket a helyben lakó magyar gazdák művelésére bízta.  Az új földpolitika működik, egyre csökken a nagybirtokok és nő a kisbirtokok aránya, a családi gazdaságok és a fiatal gazdák száma is jelentősen emelkedett.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.