OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. február 20., kedd 17:53

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. február 20., kedd (OS) - Vona Gábornak és a programjának egy szavát sem lehet hinni - Reagálás Vona Gábor (Jobbik) sajtótájékoztatójára

    Vona Gábor teljesen megbízhatatlan, a hatalomért és a pénzért mindenre képes, ezért sem neki, se a programjának egy szavát sem lehet hinni.
Egykor nemzeti radikális programot ígért támogatóinak, most meg Allahot és az iszlámot dicsőíti, a Soros-hálózathoz és a baloldalhoz csapódik, velük együtt letagadta a Soros-tervet, megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, és ezzel elárulja a nemzeti érdekeket.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.