OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 14. péntek
Ismertető


2018. február 20., kedd 19:21

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. február 20., kedd (OS) - Fodor Gábor: Soros György támogatása nélkül Fidesz sem lenne

    Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke a parlament keddi plenáris független képviselőként kapta meg a lehetőséget, hogy a vezérszónokhoz hasonlóan 15 percben reagáljon a Stop Soros törvénycsomag-tervezetre. A Magyar Liberális Párt elnöke már mondandója elején rögzítette, hogy pártja határozottan elutasítja a törvénycsomagot, mert az igazságtalan és csak gyűlöletet kelt. Fodor Gábor kitért a beszédében arra, hogy maga a Fidesz sem jöhetett volna létre Soros György támogatása nélkül, ráadásul a mostani törvénytervezet alapján nem is működhetett volna Magyarországon, mint ahogy a Fidesz azon politikusai is bajba lennének, akiket – Orbán Viktort, Kövér Lászlót, Szájer Józsefet, Kósa Lajost – támogatott. Az elnök világos érvekkel szólt amellett, hogy ezt a törvényt mindenképpen el kell utasítani, mert csak propagandacélokat szolgál. A Liberálisok nem azt kifogásolják, ha Magyarországra törvényes keretek között bevándorlók érkeznek, világos szabályok mellett, azt azonban igen, hogy a Fidesz az ilyen típusú lépéseit eltakarja a nyilvánosság elől. Fodor a zárszavában mg egyszer megerősítette, hogy a Liberálisok semmiképp nem támogatják a Stop Soros törvénytervezetet.

Fodor Gábor felszólalása a Liberálisok Youtube-csatornáján érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=M08mRdMqJ5E&feature=youtu.be
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.